Yle Teksti-TV | Sivu 811.12
12/12 SIPULISILLI 2 kevytsuolatut rasvasillifileet 1 iso keltasipuli, hienonnettu 1 dl hienonnettua tilliä 0,5 dl etikkaa 1 dl kidesokeria 1,5 dl vettä Kuivaa fileet. Sekoita etikka, vesi ja sokeri liemeksi, lientä ei tarvitse keittää. Leikkaa fileet viistoiksi paloiksi. Lado kerroksittain sipulin ja tillin kanssa lasipurkkiin. Kaada päälle liemi, anna sillin maustua jääkaapissa vähintään vuorokausi. Tarjoa uusien perunoiden ja paahdetun ruisleivän kanssa. Reseptiarkisto: yle.fi/tekstitv
Kotimaa | Ulkomaat | Talous | Urheilu | Svenska sidor | Teksti-TV | Yle.fi | Yle Uutiset
Kuvaversio | Palautetta Teksti-TV:lle | Tietoja Teksti-TV:stä