Yle Teksti-TV | Sivu 811.9
9/9 MUNA-ANJOVISPIIRAS Valmista pohja nyppimällä vehnäjauho, voi ja juustoraaste ryynimäiseksi seokseksi. Sekoita siihen vesi. Taputtele taikina voidellun piirasvuoan pohjalle ja reunoille. Kypsennä pohjaa 220-asteisessa uunissa noin 10 min. Kuori ja silppua kananmunat. Suikaloi punasipuli ja kuullota se öljyssä puolikypsäksi. Laita pohjan päälle kananmunasilppu, punasipuliseos ja anjovikset. Ripottele päälle juustoraaste. Valmista kerma-munaseos ja kaada se vuokaan. Kypsennä lisää noin 25-30 min. Tarjoa salaatin kera tai teepöydässä. Reseptiarkisto: yle.fi/tekstitv
Kotimaa | Ulkomaat | Talous | Urheilu | Svenska sidor | Teksti-TV | Yle.fi | Yle Uutiset
Kuvaversio | Palautetta Teksti-TV:lle | Tietoja Teksti-TV:stä