Yle Teksti-TV | Sivu 811.9

hyppää suoraan sisältöön
Edellinen sivu | Edellinen alasivu | Seuraava alasivu | Seuraava sivu

                                    9/9
           MUNA-ANJOVISPIIRAS
 
 Valmista pohja nyppimällä vehnäjauho,
 voi ja juustoraaste ryynimäiseksi
 seokseksi. Sekoita siihen vesi.
 
 Taputtele taikina voidellun piirasvuoan
 pohjalle ja reunoille. Kypsennä pohjaa
 220-asteisessa uunissa noin 10 min.
 
 Kuori ja silppua kananmunat. Suikaloi
 punasipuli ja kuullota se öljyssä
 puolikypsäksi.
 
 Laita pohjan päälle kananmunasilppu,
 punasipuliseos ja anjovikset. Ripottele
 päälle juustoraaste.
 
 Valmista kerma-munaseos ja kaada se
 vuokaan. Kypsennä lisää noin 25-30 min.
 Tarjoa salaatin kera tai teepöydässä.
        Reseptiarkisto: yle.fi/tekstitv
 

Alasivut: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9


Edellinen sivu | Edellinen alasivu | Seuraava alasivu | Seuraava sivu

Kotimaa | Ulkomaat | Talous | Urheilu | Svenska sidor | Teksti-TV | Yle.fi | Yle Uutiset

Kuvaversio | Palautetta Teksti-TV:lle | Tietoja Teksti-TV:stä