Yle Teksti-TV | Sivu 811.4
4/6 PAAHTOPAISTI 1 kg naudan paahtopaistia 1 tl suolaa 1/2 tl mustapippuria 1 tl rosmariinia Sekoita mausteet keskenään ja hiero ne paistin pintaan. Työnnä paistiin paistolämpömittari ja laita paisti paistonkestävälle vadille. Kypsennä 150 asteessa kunnes paistin sisälämpötila on noin 54 astetta. Ota paisti uunista ja anna hetki vetäytyä. Leikkaa ohuen ohuiksi viipaleiksi. Voit tarjota paistin myös kylmänä, viipaloi paisti vasta kun se on kokonaan jäähtynyt. Tarjoa se salaatin ja sadonkorjuun perunasoseen kera. Ajatus päivälle s. 895 >>>
Kotimaa | Ulkomaat | Talous | Urheilu | Svenska sidor | Teksti-TV | Yle.fi | Yle Uutiset
Kuvaversio | Palautetta Teksti-TV:lle | Tietoja Teksti-TV:stä