Yle Teksti-TV | Sivu 811.5
5/12 PAISTETTUA ANKKAA VIETNAMILAISELLA KASTIKKEELLA JA KASVIKSILLA Valmista kastike. Hienonna valkosipulin kynnet ja chili. Hiero ne huhmareessa hienoksi tahnaksi. Lisää limetinmehu, kalakastike, sokeri, vesi ja porkkana. Kaada kulhoon.Anna maustua jääkaapissa. Tee pystysuorat viillot ankanrintafileen rasvaan. Pese ja kuori porkkanat. Keitä melkein kypsäksi vedessä, jossa on runsaasti suolaa ja nokare voita. Poista varhais- kaalista uloimmat kerrokset ja säästä "sydän". Paahda kaali kauniin väriseksi kuivalla pannulla ja mausta suolalla. Kuori kurkku ja leikkaa 1 cm x 1 cm kuutioiksi. Leikkaa retiisit ja kevätsipuli ohuiksi renkaiksi. Ohje jatkuu seuraavalla sivulla >>>
Kotimaa | Ulkomaat | Talous | Urheilu | Svenska sidor | Teksti-TV | Yle.fi | Yle Uutiset
Kuvaversio | Palautetta Teksti-TV:lle | Tietoja Teksti-TV:stä