Yle Teksti-TV | Sivu 811.5

hyppää suoraan sisältöön
Edellinen sivu | Edellinen alasivu | Seuraava alasivu | Seuraava sivu

                                    5/12
     PAISTETTUA ANKKAA VIETNAMILAISELLA
        KASTIKKEELLA JA KASVIKSILLA
 
 Valmista kastike. Hienonna valkosipulin
 kynnet ja chili. Hiero ne huhmareessa
 hienoksi tahnaksi. Lisää limetinmehu,
 kalakastike, sokeri, vesi ja porkkana.
 Kaada kulhoon.Anna maustua jääkaapissa.
 
 Tee pystysuorat viillot
 ankanrintafileen rasvaan.
 
 Pese ja kuori porkkanat. Keitä melkein
 kypsäksi vedessä, jossa on runsaasti
 suolaa ja nokare voita. Poista varhais-
 kaalista uloimmat kerrokset ja säästä
 "sydän". Paahda kaali kauniin väriseksi
 kuivalla pannulla ja mausta suolalla.
 Kuori kurkku ja leikkaa 1 cm x 1 cm
 kuutioiksi. Leikkaa retiisit ja
 kevätsipuli ohuiksi renkaiksi.
    Ohje jatkuu seuraavalla sivulla >>>
 

Alasivut: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12


Edellinen sivu | Edellinen alasivu | Seuraava alasivu | Seuraava sivu

Kotimaa | Ulkomaat | Talous | Urheilu | Svenska sidor | Teksti-TV | Yle.fi | Yle Uutiset

Kuvaversio | Palautetta Teksti-TV:lle | Tietoja Teksti-TV:stä