Yle Teksti-TV | Sivu 811.7

hyppää suoraan sisältöön
Edellinen sivu | Edellinen alasivu | Seuraava alasivu | Seuraava sivu

                                    7/10
          PORSAANLIHAKÄÄRYLEET
 
 
 Nuiji porsaanpaistiviipaleet ohuiksi.
 Ripottele niille suolaa ja pippuria.
 Sivele jokaiseen hieman sinappia ja
 laita kinkkuviipale. Rullaa viipaleet
 ja kiinnitä cocktailtikulla.
 
 Ruskista ne öljyssä ja lisää pataan
 vesi ja liemikuutio. Hauduta tiiviin
 kannen alla 1 tunti. Sekoita
 vehnäjauhot kermaan ja kaada seos
 pataan. Hauduta vielä hetki ja poista
 kääryleistä tikut.
 
 Tarjoa kuoriperunoiden ja raikkaan
 salaatin kera.
 
 
 
              Kansalaistaito s. 860 >>>
 

Alasivut: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10


Edellinen sivu | Edellinen alasivu | Seuraava alasivu | Seuraava sivu

Kotimaa | Ulkomaat | Talous | Urheilu | Svenska sidor | Teksti-TV | Yle.fi | Yle Uutiset

Kuvaversio | Palautetta Teksti-TV:lle | Tietoja Teksti-TV:stä