Yle Teksti-TV | Sivu 811.7
7/9 PORO-KASVISPATA 300 g poronkäristyslihaa 140 g pekonia 1 sipuli 3 porkkanaa 50 g juuriselleriä 1 iso paprika 1/2 purjoa 1/2 tl mustapippuria 1/2 tl suolaa 3 dl ruokakermaa Kuori ja suikaloi sipulit, porkkanat, selleri ja paprika. Suikaloi pekoni ja ruskista se padassa poron kanssa. Lisää pataan sipuli ja juurekset. Hauduta hetki ja lisää paprika. Mausta ja lisää kerma. Hauduta tiiviin kannen alla noin 45 min. Tarjoa keitetyn riisin kera. Maailman sää s. 408 >>>
Kotimaa | Ulkomaat | Talous | Urheilu | Svenska sidor | Teksti-TV | Yle.fi | Yle Uutiset
Kuvaversio | Palautetta Teksti-TV:lle | Tietoja Teksti-TV:stä