Yle Teksti-TV | Sivu 811.7

hyppää suoraan sisältöön
Edellinen sivu | Edellinen alasivu | Seuraava alasivu | Seuraava sivu

                                    7/12
       KESÄINEN JANSSONINKIUSAUS
 
    20    pientä uutta perunaa
     1    sipuli
    20    anjovisfileetä
          pippuria
     4 dl kuohukermaa
          korppujauhoja
          voita
 Leikkaa perunat kuorineen reiluiksi
 suikaleiksi tai paloiksi. Pane
 voideltuihin annosvuokiin kerroksittain
 perunoita,hienoksi suikaloitua sipulia,
 jauhettua mustapippuria ja 3-4 anjovis-
 fileetä. Kaada päälle kuohukermaa niin,
 että perunat peittyvät.
 Ripottele pinnalle korppujauhoja ja
 viimeistele voinokareella. Paista
 annosvuokia 200 asteessa 20 minuuttia.
 Tarkista, että perunat ovat kypsiä.
 Tarjoa oluen ja näkkileivän kera.
    Ohje jatkuu seuraavalla sivulla >>>
 

Alasivut: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12


Edellinen sivu | Edellinen alasivu | Seuraava alasivu | Seuraava sivu

Kotimaa | Ulkomaat | Talous | Urheilu | Svenska sidor | Teksti-TV | Yle.fi | Yle Uutiset

Kuvaversio | Palautetta Teksti-TV:lle | Tietoja Teksti-TV:stä