Yle Teksti-TV | Sivu 811.7
7/12 KESÄINEN JANSSONINKIUSAUS 20 pientä uutta perunaa 1 sipuli 20 anjovisfileetä pippuria 4 dl kuohukermaa korppujauhoja voita Leikkaa perunat kuorineen reiluiksi suikaleiksi tai paloiksi. Pane voideltuihin annosvuokiin kerroksittain perunoita,hienoksi suikaloitua sipulia, jauhettua mustapippuria ja 3-4 anjovis- fileetä. Kaada päälle kuohukermaa niin, että perunat peittyvät. Ripottele pinnalle korppujauhoja ja viimeistele voinokareella. Paista annosvuokia 200 asteessa 20 minuuttia. Tarkista, että perunat ovat kypsiä. Tarjoa oluen ja näkkileivän kera. Ohje jatkuu seuraavalla sivulla >>>
Kotimaa | Ulkomaat | Talous | Urheilu | Svenska sidor | Teksti-TV | Yle.fi | Yle Uutiset
Kuvaversio | Palautetta Teksti-TV:lle | Tietoja Teksti-TV:stä