Yle Teksti-TV | Sivu 811.3
3/7 PYHÄINPÄIVÄNPAISTI n. 2 kg:n painoinen pakastettu hirven- tai naudan sisäpaisti Mausteliemi: 2,5 l vettä 0,5 dl karkeaa suolaa 1 rkl sokeria 3 rkl katajanmarjoja 1 rkl erilaisia pippureita 6 laakerinlehteä Kuumenna uuni hieman alle 100 asteeseen. Pane suoraan pakastimesta otettu, jäisenä folioon tiiviisti pakattu paisti uunipannulle illalla. Kypsennä sitä yön yli. Mittaa liemen ainekset kattilaan. Kiehauta seos ja jäähdytä. Upota paisti aamulla liemen ja anna maustua puoli vuorokautta. Tarjoa viipaloituna uuni- juuresten ja piparjuurikastikkeen kera. Radiot nyt ja seuraavaksi s. 349 >>>
Kotimaa | Ulkomaat | Talous | Urheilu | Svenska sidor | Teksti-TV | Yle.fi | Yle Uutiset
Kuvaversio | Palautetta Teksti-TV:lle | Tietoja Teksti-TV:stä