Yle Teksti-TV | Sivu 811.3
  
                                    3/10
         PEKONI-SILAKKALAATIKKO
 
 
       500  g peruna-sipuliseosta
         1 tl suolaa
       300  g silakkafileitä
       175  g Amerikanpekonia
         1 dl ruohosipulia silppuna
         3 dl kuohukermaa
 
 
 Sekoita suola peruna-sipuliseokseen.
 Ruskista pekoni ja paloittele se.
 Poista silakkafileistä nahka. Yhdistä
 ainekset vuokaan kerroksittain ja kaada
 kerma päälle. Kypsennä 200-asteisessa
 uunissa 1 tunti.
 
 
 
 
                   Kalenteri s. 890 >>>
 
  Kotimaa | Ulkomaat | Talous | Urheilu | Svenska sidor | Teksti-TV | Yle.fi | Yle Uutiset
Kuvaversio | Palautetta Teksti-TV:lle | Tietoja Teksti-TV:stä