Yle Teksti-TV | Sivu 811.3

hyppää suoraan sisältöön
Edellinen sivu | Edellinen alasivu | Seuraava alasivu | Seuraava sivu

                                    3/7
          PYHÄINPÄIVÄNPAISTI
 
     n. 2 kg:n painoinen pakastettu
     hirven- tai naudan sisäpaisti
 Mausteliemi:
     2,5   l vettä
     0,5  dl karkeaa suolaa
       1 rkl sokeria
       3 rkl katajanmarjoja
       1 rkl erilaisia pippureita
       6     laakerinlehteä
 Kuumenna uuni hieman alle 100
 asteeseen. Pane suoraan pakastimesta
 otettu, jäisenä folioon tiiviisti
 pakattu paisti uunipannulle illalla.
 Kypsennä sitä yön yli.
 Mittaa liemen ainekset kattilaan.
 Kiehauta seos ja jäähdytä. Upota paisti
 aamulla liemen ja anna maustua puoli
 vuorokautta. Tarjoa viipaloituna uuni-
 juuresten ja piparjuurikastikkeen kera.
   Radiot nyt ja seuraavaksi s. 349 >>>
 

Alasivut: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7


Edellinen sivu | Edellinen alasivu | Seuraava alasivu | Seuraava sivu

Kotimaa | Ulkomaat | Talous | Urheilu | Svenska sidor | Teksti-TV | Yle.fi | Yle Uutiset

Kuvaversio | Palautetta Teksti-TV:lle | Tietoja Teksti-TV:stä