Yle Teksti-TV | Sivu 811.2
2/7 LOHITARTAR SINAPPIKASTIKKEEN KERA 200 g kylmäsavustettua lohta 200 g tuoretta lohta 1/3 tl suolaa 2 tl öljyä sipulihakkelusta, kapriksia Kastike: 3 tl sinappia 1,5 tl sokeria 2 rkl vettä 1 dl öljyä Valmista kastike. Vatkaa sinappi,sokeri ja vesi sekaisin. Vatkaa sen joukkoon öljy ohuena nauhana. Anna maustua pari tuntia jääkaapissa ennen tarjoilua. Valmista tartar.Hienonna lohi veitsellä hienon hienoksi.Mausta suolalla.Sekoita ja jaa 4 osaan. Muotoile öljytyin käsin massasta pihvit. Laita niiden pinnalle hieman sipulihakkelusta ja kapriksia. Ohjeet vaihtuvat keskiviikkoisin >>>
Kotimaa | Ulkomaat | Talous | Urheilu | Svenska sidor | Teksti-TV | Yle.fi | Yle Uutiset
Kuvaversio | Palautetta Teksti-TV:lle | Tietoja Teksti-TV:stä