Yle Teksti-TV | Sivu 811.2
2/8 JUUSTOINEN KUKKAKAALIKEITTO 400 g pakastekukkakaalia 8 dl vettä 250 g Koskenlaskija-juustoa 2 dl ruokakermaa 3 rkl vehnäjauhoja 1 dl hienonnettua persiljaa Mittaa vesi kattilaan ja lisää siihen kukkakaalit. Keitä kunnes kukkakaali on pehmeää. Soseuta sauvasekoittimella. Lisää juusto kuutioina ja kuumenna koko ajan sekoittaen kunnes juusto on sulanut. Sekoita keskenään ruokakerma ja jauhot. Kaada seos keittoon ja keitä 5 min. Lisää persilja ja tarjoa keitto. Ajatus päivälle s. 895 >>>
Kotimaa | Ulkomaat | Talous | Urheilu | Svenska sidor | Teksti-TV | Yle.fi | Yle Uutiset
Kuvaversio | Palautetta Teksti-TV:lle | Tietoja Teksti-TV:stä