Yle Teksti-TV | Sivu 811.2

hyppää suoraan sisältöön
Edellinen sivu | Edellinen alasivu | Seuraava alasivu | Seuraava sivu

                                    2/8
      JUUSTOINEN KUKKAKAALIKEITTO
 
 
     400   g pakastekukkakaalia
       8  dl vettä
     250   g Koskenlaskija-juustoa
       2  dl ruokakermaa
       3 rkl vehnäjauhoja
       1  dl hienonnettua persiljaa
 
 Mittaa vesi kattilaan ja lisää siihen
 kukkakaalit. Keitä kunnes kukkakaali on
 pehmeää. Soseuta sauvasekoittimella.
 
 Lisää juusto kuutioina ja kuumenna koko
 ajan sekoittaen kunnes juusto on
 sulanut. Sekoita keskenään ruokakerma
 ja jauhot. Kaada seos keittoon ja keitä
 5 min. Lisää persilja ja tarjoa keitto.
 
 
             Ajatus päivälle s. 895 >>>
 

Alasivut: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8


Edellinen sivu | Edellinen alasivu | Seuraava alasivu | Seuraava sivu

Kotimaa | Ulkomaat | Talous | Urheilu | Svenska sidor | Teksti-TV | Yle.fi | Yle Uutiset

Kuvaversio | Palautetta Teksti-TV:lle | Tietoja Teksti-TV:stä