Yle Teksti-TV | Sivu 811.6
6/8 VÄRIKÄS KALAVUOKA 1 kg vaaleaa kalafileetä 2 dl valkoviiniä 1 1/2 tl suolaa ripaus pippuria 1/2 sitruunan mehu 1/2 dl oliiviöljyä 1 purjo 1 punainen paprika 1 keltainen paprika Laita kalat voideltuun vuokaan. Kaada päälle valkoviini ja sitruunamehu. Ripottele pinnalle suolaa ja pippuria. Suikaloi purjo ja paprikat. Hauduta niitä hetki öljyssä pannulla ja kaada seos kalojen päälle vuokaan. Kypsennä 200 asteessa uunissa n. 25 min. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kera. Ohjeet vaihtuvat keskiviikkoisin >>>
Kotimaa | Ulkomaat | Talous | Urheilu | Svenska sidor | Teksti-TV | Yle.fi | Yle Uutiset
Kuvaversio | Palautetta Teksti-TV:lle | Tietoja Teksti-TV:stä