Yle Teksti-TV | Sivu 811.6
6/10 POSSUN RIBSEJÄ Kuori ja raasta inkivääri. Sekoita yhteen inkivääriraaste, sambal oelek, fariini, mehutiiviste, soija ja öljy dippikastikkeeksi. Pane kylmään maustumaan tunniksi. Sekoita keskenään soija, rypsiöljy ja seesamiöljy. Penslaa kylkiluut seoksella. Sirottele pinnalle suolaa, pippuria ja seesaminsiemeniä. Grillaa kylkeä 4-5 min. kummaltakin puolelta, niin että liha on läpikypsää. Voitele paistumisen aikana ja kääntele useaan kertaan.Varo polttamasta lihoja. Leikkaa luut erilleen pitkiksi ribseiksi. Tarjoile dipin kanssa. Vapaa-aika s. 802 >>>
Kotimaa | Ulkomaat | Talous | Urheilu | Svenska sidor | Teksti-TV | Yle.fi | Yle Uutiset
Kuvaversio | Palautetta Teksti-TV:lle | Tietoja Teksti-TV:stä