Yle Teksti-TV | Sivu 811.6

hyppää suoraan sisältöön
Edellinen sivu | Edellinen alasivu | Seuraava alasivu | Seuraava sivu

                                    6/10
             POSSUN RIBSEJÄ
 
 Kuori ja raasta inkivääri. Sekoita
 yhteen inkivääriraaste, sambal oelek,
 fariini, mehutiiviste, soija ja öljy
 dippikastikkeeksi. Pane kylmään
 maustumaan tunniksi.
 
 Sekoita keskenään soija, rypsiöljy
 ja seesamiöljy. Penslaa kylkiluut
 seoksella. Sirottele pinnalle suolaa,
 pippuria ja seesaminsiemeniä.
 
 Grillaa kylkeä 4-5 min. kummaltakin
 puolelta, niin että liha on läpikypsää.
 Voitele paistumisen aikana ja kääntele
 useaan kertaan.Varo polttamasta lihoja.
 
 Leikkaa luut erilleen pitkiksi
 ribseiksi. Tarjoile dipin kanssa.
 
                  Vapaa-aika s. 802 >>>
 

Alasivut: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10


Edellinen sivu | Edellinen alasivu | Seuraava alasivu | Seuraava sivu

Kotimaa | Ulkomaat | Talous | Urheilu | Svenska sidor | Teksti-TV | Yle.fi | Yle Uutiset

Kuvaversio | Palautetta Teksti-TV:lle | Tietoja Teksti-TV:stä