Yle Teksti-TV | Sivu 810.9
VIIKKOMAKASIINI 9/10 PIHLAJANMARJALIMPPU 5 dl vettä 50 g hiivaa 0,5 tl suolaa 2 tl kuminaa 0,5 dl sokeria 1 dl soseutettuja pihlajanmarjoja 4 dl ruisjauhoja n. 9 dl vehnäjauhoja Sekoita lämpimään veteen hiiva, mausteet ja pihlajanmarjasose. Alusta taikina ruis- ja vehnäjauhoilla melko napakaksi. Anna kohota. Leivo taikinasta kaksi limppua. Pistele kohonneet leivät ja paista 200 asteessa vajaa tunti. Voitele kypsymisen aikana pari kertaa vesi-siirappiseoksella. Lisää ruokavihjeitä s. 811 >>>
Kotimaa | Ulkomaat | Talous | Urheilu | Svenska sidor | Teksti-TV | Yle.fi | YLE Uutiset
Kuvaversio | Palautetta Teksti-TV:lle | Tietoja Teksti-TV:stä