Yle Teksti-TV | Sivu 810.8
VIIKKOMAKASIINI 8/10 PIHLAJANMARJAKEITTO 200 g pihlajanmarjoja 1,5 l vettä 2 rkl perunajauhoja 100 g hedelmäsokeria 1 dl rusinoita Keitä esikäsiteltyjä pihlajanmarjoja vedessä, niin pitkään että marjojen maku ja väri on liuennut veteen. Siivilöi keitto. Lisää sokeri ja rusinat. Keitä keittoa vielä noin 5 min. Sekoita perunajauho- suuruste tilkkaan kylmää vettä, ja lisää keittoon juoksevana nauhana. Keitä edelleen 5 minuuttia. Jäähdytä ja tarjoile kylmänä. Lisää ruokavihjeitä s. 811 >>>
Kotimaa | Ulkomaat | Talous | Urheilu | Svenska sidor | Teksti-TV | Yle.fi | YLE Uutiset
Kuvaversio | Palautetta Teksti-TV:lle | Tietoja Teksti-TV:stä