Yle Teksti-TV | Sivu 810.8

hyppää suoraan sisältöön
Edellinen sivu | Edellinen alasivu | Seuraava alasivu | Seuraava sivu

      VIIKKOMAKASIINI               8/10
        PIHLAJANMARJAKEITTO
 
      200   g pihlajanmarjoja
      1,5   l vettä
        2 rkl perunajauhoja
      100   g hedelmäsokeria
        1  dl rusinoita
 
 Keitä esikäsiteltyjä pihlajanmarjoja
 vedessä, niin pitkään että marjojen
 maku ja väri on liuennut veteen.
 Siivilöi keitto.
 
 Lisää sokeri ja rusinat. Keitä keittoa
 vielä noin 5 min. Sekoita perunajauho-
 suuruste tilkkaan kylmää vettä, ja
 lisää keittoon juoksevana nauhana.
 Keitä edelleen 5 minuuttia.
 
 Jäähdytä ja tarjoile kylmänä.
 
         Lisää ruokavihjeitä s. 811 >>>
 

Alasivut: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10


Edellinen sivu | Edellinen alasivu | Seuraava alasivu | Seuraava sivu

Kotimaa | Ulkomaat | Talous | Urheilu | Svenska sidor | Teksti-TV | Yle.fi | YLE Uutiset

Kuvaversio | Palautetta Teksti-TV:lle | Tietoja Teksti-TV:stä