Yle Teksti-TV | Sivu 810.7
VIIKKOMAKASIINI 7/10 VISPIPUURO PIHLAJANMARJOISTA 10 dl vettä 5 dl pihlajanmarjoja 1 dl sokeria tai fariinisokeria 1,5 dl mannasuurimoita Kiehuta esikäsitellyt pihlajanmarjat vedessä, välillä sekoittaen. Kiehuta siihen asti,että marjat ovat pehmenneet ja vesi muuttunut punertavaksi, eli n. 15 minuutin ajan. Puserra marjaseos siivilän läpi, ja ota mehu käyttöön. Kuumenna pihlajanmarjamehu ja sokeri kattilassa. Kuumenna seosta sekoitellen kunnes sokeri liukenee. Lisää mannasuu- rimot ja kypsennä hiljalleen - suuri- moiden oman ohjeen mukaisesti - 10-30 minuutin ajan. Vatkaa puuro jäähdytet- tynä vaahdoksi. Tarjoa maidon kanssa. Lisää ruokavihjeitä s. 811 >>>
Kotimaa | Ulkomaat | Talous | Urheilu | Svenska sidor | Teksti-TV | Yle.fi | YLE Uutiset
Kuvaversio | Palautetta Teksti-TV:lle | Tietoja Teksti-TV:stä