Yle Teksti-TV | Sivu 810.4

hyppää suoraan sisältöön
Edellinen sivu | Edellinen alasivu | Seuraava alasivu | Seuraava sivu

      VIIKKOMAKASIINI               4/10
        PIHLAJANMARJA, HAPAN VAI HERKKU?
 
 Hyvin esikäsitellyistä pihlajanmarjois-
 ta voi valmistaa hilloja, mehua tai
 marmeladia ja käyttää puolukan tavoin
 vaikkapa puurossa. Marjat soveltuvat
 myös kuivattavaksi. Kuivattua ja
 jauhettua marjaa voi sekoittaa vaikkapa
 puuroon, leipätaikinaan, smoothieen tai
 jogurttiin.
 
 Pihlajanmarja sisältää sorbitolia, joka
 saattaa aiheuttaa joillekin vatsan-
 kivistystä. Siksi aluksi kannattaa
 kokeilla pienillä määrillä.
 
 Pihlajanmarjalla voi vaikkapa höystää
 omenapiirakan tai omenasoseen, jolloin
 pihlajanmarjasta saa tuttuun herkkuun
 uuden, pikantin makulisän.
 
         Lisää ruokavihjeitä s. 811 >>>
 

Alasivut: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10


Edellinen sivu | Edellinen alasivu | Seuraava alasivu | Seuraava sivu

Kotimaa | Ulkomaat | Talous | Urheilu | Svenska sidor | Teksti-TV | Yle.fi | YLE Uutiset

Kuvaversio | Palautetta Teksti-TV:lle | Tietoja Teksti-TV:stä