Yle Teksti-TV | Sivu 810.5

hyppää suoraan sisältöön
Edellinen sivu | Edellinen alasivu | Seuraava alasivu | Seuraava sivu

      VIIKKOMAKASIINI               5/10
        PIHLAJANMARJAHILLO
 
      N. 500  g pihlajanmarjoja
           2 dl vettä
     250-500  g sokeria/hillosokeria
         1-2 dl tummaa siirappia
           1    kanelipala/vaniljatanko/
                     vanilliinisokeria
 Keitä esikäsitellyt pihlajanmarjat
 vedessä kannen alla, kunnes ne alkavat
 mennä rikki. Lisää sokeri ja siirappi
 vähän kerrallaan, samalla sekoittaen
 niin kauan,että sokeri on sulanut.Lisää
 kanelipala, vaniljatanko tai ripaus
 vaniliinisokeria. Keitä hiljalleen noin
 10 minuuttia. Kuori vaahto ja poista
 vaniljan/kanelin kiinteäksi jäänyt osa.
 
 Jäähdytä puoli tuntia. Soseuta seosta
 sosemyllyllä tai sauvasekoittimella.
 Pihlajanmarjahillo sopii tarjottavaksi
 vaikkapa juustolautasen seurana.
 

Alasivut: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10


Edellinen sivu | Edellinen alasivu | Seuraava alasivu | Seuraava sivu

Kotimaa | Ulkomaat | Talous | Urheilu | Svenska sidor | Teksti-TV | Yle.fi | YLE Uutiset

Kuvaversio | Palautetta Teksti-TV:lle | Tietoja Teksti-TV:stä