Yle Teksti-TV | Sivu 810.5
VIIKKOMAKASIINI 5/10 PIHLAJANMARJAHILLO N. 500 g pihlajanmarjoja 2 dl vettä 250-500 g sokeria/hillosokeria 1-2 dl tummaa siirappia 1 kanelipala/vaniljatanko/ vanilliinisokeria Keitä esikäsitellyt pihlajanmarjat vedessä kannen alla, kunnes ne alkavat mennä rikki. Lisää sokeri ja siirappi vähän kerrallaan, samalla sekoittaen niin kauan,että sokeri on sulanut.Lisää kanelipala, vaniljatanko tai ripaus vaniliinisokeria. Keitä hiljalleen noin 10 minuuttia. Kuori vaahto ja poista vaniljan/kanelin kiinteäksi jäänyt osa. Jäähdytä puoli tuntia. Soseuta seosta sosemyllyllä tai sauvasekoittimella. Pihlajanmarjahillo sopii tarjottavaksi vaikkapa juustolautasen seurana.
Kotimaa | Ulkomaat | Talous | Urheilu | Svenska sidor | Teksti-TV | Yle.fi | YLE Uutiset
Kuvaversio | Palautetta Teksti-TV:lle | Tietoja Teksti-TV:stä