Yle Teksti-TV | Sivu 810.6
VIIKKOMAKASIINI 6/10 PIHLAJANMARJAPUURO 2 l vettä 5 dl pihlajanmarjoja 3 omenaa 100 g sokeria 3 dl ruisjauhoja 2 rkl perunajauhoja Lisää esikäsitellyt pihlajanmarjat veteen ja kiehauta. Siivilöi seos. Laita seos uuteen veteen kiehumaan lohkoiksi leikattujen omenoiden kanssa. Kun saat liemen kiehutettua sopivan maukkaaksi, siivilöi seos jälleen. Lisää liemeen ruisjauhot ja sokeri. Anna puuron kiehua tunnin ajan. Sekoita perunajauhot kylmään vesitilkkaan ja lisää puuroon, joka saa sen jälkeen vielä kiehahtaa lyhyesti. Tarjoa kylmänä. Lisää ruokavihjeitä s. 811 >>>
Kotimaa | Ulkomaat | Talous | Urheilu | Svenska sidor | Teksti-TV | Yle.fi | YLE Uutiset
Kuvaversio | Palautetta Teksti-TV:lle | Tietoja Teksti-TV:stä