Yle Teksti-TV | Sivu 508.2

hyppää suoraan sisältöön
Edellinen sivu | Edellinen alasivu | Seuraava alasivu | Seuraava sivu

   Lappi               LAUANTAI     2/5
 
 Näin tehdään Michelin-tason illallinen
 keskellä Perämerta – jäänmurtajalle
 avattiin ravintola
 Perämerellä risteilevän
 matkailujäänmurtaja Sampon asiakkaita
 on hemmoteltu Michelin-ravintola
 Finnjävelin fine dining-illallisella.
 Kemin Matkailu iloitsee myös
 ennätyskaudesta.
 Helsinkiläisen Michelin-ravintola
 Finnjävelin ravintoloitsija Timo
 Linnamäki tiimeineen on jälleen
 kiireinen keittiössä, mutta tällä
 kertaa he työskentelevät
 poikkeuksellisesti jäiden keskellä
 Perämerellä.
 
 
 
 
 
 

Alasivut: 1, 2, 3, 4, 5


Edellinen sivu | Edellinen alasivu | Seuraava alasivu | Seuraava sivu

Kotimaa | Ulkomaat | Talous | Urheilu | Svenska sidor | Teksti-TV | Yle.fi | Yle Uutiset

Kuvaversio | Palautetta Teksti-TV:lle | Tietoja Teksti-TV:stä