Yle Teksti-TV | Sivu 505.5
Keski-Pohjanmaa LAUANTAI 5/5 Lihatalot jatkavat jauhelihaa herneellä – kysyimme vaasalaisilta, erottaako naudan seassa olevan kasviproteiinin mausta Vielä viime vuosikymmennellä hybridituotteet eivät kuluttajille kelvanneet, mutta nyt lihatalot uskovat niihiin. Suomen lihataloissa uskotaan, että kuluttajien kiinnostus niin sanottuja hybridituotteita kohtaan kasvaa. Termillä tarkoitetaan tuotteita, joissa osa lihasta on korvattu kasvisproteiinilla. Esimerkiksi Snellman toi juuri markkinoille jauhelihatuotteen, jossa on 70 prosenttia nautaa ja loput herneproteiinia.
Kotimaa | Ulkomaat | Talous | Urheilu | Svenska sidor | Teksti-TV | Yle.fi | Yle Uutiset
Kuvaversio | Palautetta Teksti-TV:lle | Tietoja Teksti-TV:stä