Yle Teksti-TV | Sivu 505.5

hyppää suoraan sisältöön
Edellinen sivu | Edellinen alasivu | Seuraava alasivu | Seuraava sivu

   Keski-Pohjanmaa     LAUANTAI     5/5
 
 Lihatalot jatkavat jauhelihaa herneellä
 – kysyimme vaasalaisilta, erottaako
 naudan seassa olevan kasviproteiinin
 mausta
 Vielä viime vuosikymmennellä
 hybridituotteet eivät kuluttajille
 kelvanneet, mutta nyt lihatalot uskovat
 niihiin.
 Suomen lihataloissa uskotaan, että
 kuluttajien kiinnostus niin sanottuja
 hybridituotteita kohtaan kasvaa.
 Termillä tarkoitetaan tuotteita, joissa
 osa lihasta on korvattu
 kasvisproteiinilla.
 Esimerkiksi Snellman toi juuri
 markkinoille jauhelihatuotteen, jossa
 on 70 prosenttia nautaa ja loput
 herneproteiinia.
 
 
 
 

Alasivut: 1, 2, 3, 4, 5


Edellinen sivu | Edellinen alasivu | Seuraava alasivu | Seuraava sivu

Kotimaa | Ulkomaat | Talous | Urheilu | Svenska sidor | Teksti-TV | Yle.fi | Yle Uutiset

Kuvaversio | Palautetta Teksti-TV:lle | Tietoja Teksti-TV:stä